Last Viewed
Bewaard
Verstraeten
Antwerpsesteenweg 81
9080 Lochristi
Vind ons op:
Beschikbaar
Niet beschikbaar
Nieuwe MINI's
Beschikbaar
Niet beschikbaar
Tweedehands
Beschikbaar
Niet beschikbaar
Service
Ma 08:00 - 12:00
Di 08:00 - 12:00
Woe 08:00 - 12:00
Do 08:00 - 12:00
Vr 08:00 - 12:00
Za Gesloten
Zo Gesloten
Feestdag Gesloten
Ma 13:00 - 17:30
Di 13:00 - 17:30
Woe 13:00 - 17:30
Do 13:00 - 17:30
Vr 13:00 - 16:00
Za Gesloten
Zo Gesloten
Feestdag Gesloten
MINI 5 YEAR PLUS SERVICES.

MINI 5 YEAR PLUS SERVICES.

Je trouwe MINI? Die staat garant voor dat typische MINI plezier en laat je nooit in de steek. Daarom verdient hij verdient dan ook de beste zorgen. En bij MINI is zorg dragen gelijk aan kosten sparen. Nu je de eigenaar bent van een MINI die minstens 5 jaar oud is, komen de MINI 5 Year Plus Services als geroepen. Het tarief is dé garantie om ook de volgende jaren blindelings te kunnen vertrouwen op je MINI. Één all-in prijs die de levensduur van je geliefde MINI ten goede.

VOTRE MINI, VOTRE STYLE.

JOUW MINI, JOUW STIJL.

Achter elk Origineel MINI Accessoire schuilt een heel verhaal. Een verhaal van passie, liefde voor het detail en een niet aflatende zin voor perfectie. Een verhaal dat steeds wordt getoetst aan de strenge kwaliteitseisen van MINI. Klaar om je eigen verhaallijn te schrijven?

RENDEZ VOTRE MINI ADORÉE ENCORE PLUS BELLE.

MAAK JE VERTROUWDE MINI NOG MOOIER.

Oude liefde roest niet. Met Originele MINI Accessoires houd je het vuur tussen jou en je MINI brandend. Kies uit een hele waaier aan mogelijkheden. Allemaal met liefde gemaakt, helemaal op maat van je MINI en met kennis van zaken geplaatst door je Erkende MINI Service Partner.

JOHN COOPER WORKS: BOOSTEZ ENCORE PLUS VOTRE MINI.

JOHN COOPER WORKS: GEEF JE MINI NOG MEER PIT.

Met de John Cooper Works Accessoires laat je MINI je hart nog sneller slaan. 50 jaar passie voor autosport uit zich in een ongeëvenaarde kwaliteit en veiligheid. Goed om de klank, prestaties en het rijgedrag van je MINI naar ongekende hoogten te tillen. Race naar de shop en ontdek alle John Cooper Works Accessoires.

COLLECTION MINI LIFESTYLE.

MINI LIFESTYLE COLLECTIE.

Waar je ook heengaat, de MINI Lifestyle Collectie is bij je en verandert alledaagse situaties in bijzondere MINI momenten. Beleef, deel en bewaar deze momenten met hoogwaardige producten, die zich concentreren op wat belangrijk is: modern design, authentieke materialen en verrassend slimme details.